مقالات ترجمه شده کشاورزی و تغذیه
بررسی و شناسایی نیتروزیل میوگلوبین به وسیله استافیلوکوکوس گسیلوس در خمیر گوشت خام: یک راه حل بالقوه برای جایگزینی نیتریت در فرآوردههای گوشتی (2013)
2.Microencapsulation of black pepper oleoresin
ریزکپسولهسازی اولئورزین فلفل سیاه (2006)
ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی غشای ایزوله پروتئین آب پنیر حاوی روغن اریگانو و فعالیت ضد میکروبی آن علیه فلور مهاجم به گوشت گاو تازه (2009)
4. EVALUATION OF ANTIBACTERIAL ACTIVITIES OF CHENOPODIUM ALBUM L.
ارزیابی فعالیتهای ضد باکتریایی گیاه کینوا (2011)
خواص ضد باکتریایی برخی از گیاهان در طب سنتی مکزیک برای درمان اختلالات دستگاه گوارش (2005)
ارزیابی مقدماتی ارزش تغذیهای سبزیجات برگدار سنتی در کازولو-ناتال در آفریقای جنوبی (2007)
7. Leaf senescence and activities of the antioxidant enzymes
پیری برگ و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان (2007)
8. Antioxidant activity of some leafy vegetables of India: A comparative study
فعالیت آنتی اکسیدانی برخی سبزیجات برگدار در هند: یک مطالعه تطبیقی (2006)
بررسی آزمایشگاهی مهار 5-لیپوکسیژناز توسط آنتی اکسیدانهای پلی فنولیک مربوط به گیاهان غیربومی آفریقای جنوبی (2008)
مقایسه ارزش تغذیه ای و فعالیت بیولوژیکی عصاره های استونی، متانولی، و آبی برگ های پیلوسا و کینوا (2011)
11. Soil Quality Effects on Chenopodium album Flavonoid Content and Antioxidant Potential
اثرات کیفیت خاک بر روی محتوای فلاونوئید و قابلیت آنتی اکسیدانی کینوا (2008)
تو زمینه ای که فعالیت میکنید جزو بهترین سایت ها هستید.
خیلی خوب بود ممنون