مقالات ترجمه شده کشاورزی و تغذیه


1.http://s5.picofile.com/file/8114255492/pdflogo.pngFormation and identification of nitrosylmyoglobin by Staphylococcus xylosus in raw meat batters: A potential solution for nitrite substitution in meat products 

بررسی و شناسایی نیتروزیل میوگلوبین به وسیله استافیلوکوکوس گسیلوس در خمیر گوشت خام: یک راه حل بالقوه برای جایگزینی نیتریت در فرآورده‌ها‌ی گوشتی (2013)


2.http://s5.picofile.com/file/8114255492/pdflogo.pngMicroencapsulation of black pepper oleoresin 

ریزکپسوله‌سازی اولئورزین فلفل سیاه (2006)


3.http://s5.picofile.com/file/8114255492/pdflogo.png  Physico-chemical properties of whey protein isolate films containing oregano oil and their antimicrobial action against spoilage flora of fresh beef

ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی غشای ایزوله پروتئین آب پنیر حاوی روغن اریگانو و فعالیت ضد میکروبی آن علیه فلور مهاجم به گوشت گاو تازه (2009)


نکات:
– دانلود مقالات انگلیسی رایگان است.
– دریافت ترجمه فارسی مقالات فوق هزینه اندکی (۱۰ هزار تومان) در بر خواهد داشت. برای دریافت ترجمه فارسی به شماره ۰۹۱۹۲۴۰۵۰۳۰ پیامک ارسال کنید.
-مقالاتی که شماره ردیف آنها قرمز رنگ است به دلایلی فایل انگلیسی آنها در دسترس ما نبوده اما ترجمه آنها موجود است.
-دسته بندی مقالات تقریبی است و ممکن است مقاله مورد نظر شما در دسته دیگری قرار داده شده باشد. بهتر است برای پیدا کردن مقاله مورد نظر خود نام یا موضوع آن را در قسمت «جستجو» جستجو کنید.
-همه مقالات صرفا در همین مرکز ترجمه شده اند و ترجمه ها از نظر صحت و دقت گارانتی دارند.
– مقالات جدید به تدریج به این فهرست اضافه خواهد شد.

شما ممکن است این را هم بپسندید

یک پاسخ

  1. آموزش آشپزی می‌گه:

    خیلی خوب بود ممنون

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.